Annonser

Underkläder med upp till 70% rabatt på Uppercut.se!          Läsglasögon med bra kvalitet till rätt pris.          Gymkompaniet.se har enormt lager, billiga priser och snabb frakt!

Strategi:

Primafondval väljer fonder i PPM helt och hållet automatiserat, baserat på unik egenutvecklad teknisk analys, som ger konsekventa beslut i fondvalen utan att blanda in känslor i beslutsfattandet.

Målet med detta tillvägagångssätt är att maximera portföljens avkastning vid börsuppgångar, och att  minimera förluster vid börsnedgångar. Att ta onödig risk är lika med onödig chanstagning som Primafondval ser det.

Anledningen till att det är viktigt att undvika stora förluster vid börsnedgångar, är att dessa tar mycket lång tid att ta igen, tid som man inte har råd att förlora fram till att man ska ta ut sin pension.

Mer om fonder - Länkar          Fondnyheter från Morningstar          Här kan du jämföra PPM-rådgivare          Om Primafondval

AnnonserUnderkläder med upp till 70% rabatt på Uppercut.se!          Läsglasögon med bra kvalitet till rätt pris.          Gymkompaniet.se har enormt lager, billiga priser och snabb frakt!

Webbsida och innehåll; Copyright © 2009-2014
Primafondval med affilierade. Alla rättigheter förbehålls! Ansvarsfriskrivelse.
Kontakt: webmaster@primafondval.se